Inpak tips voor de feestdagenDe feest dagen komen er weer aan en dat betekend weer heel veel cadeautjes inpakken. Met deze tips liggen jouw cadeautjes ook te shinen onder de kerstboom.

De basis van een mooi ingepakt cadeautje is dat hij netjes is ingepakt. Heeft jouw in te pakken cadeau een rare vorm stop het dan is een leeg doosje en pak deze in. Zo heb je een goede basis om te gaan versieren.

Bedenk van te voren hoe je jouw cadeautje wilt gaan versieren en pas hier je inpak papier op aan. Je wilt natuurlijk niet dat je versiering weg valt op je inpakpapier.

Met lintjes strikjes labeltjes stikkers washi tape en nog veel meer kun je heel simpel je cadeautjes versieren.

Wil je nog een stapje verder. Maak dan een dier of een figuur van je cadeautje. Knip een paar rondjes of ovaaltjes in verschillende maten en plak deze op. Met een pak knutselpapier kun je de mooiste dingen maken.Zelf ben ik ook aan de slag gegaan en heb ik deze cadeautjes gemaakt. Maar ben je nou niet zo creatief of heb je gewoon geen zin of tijd om je cadeautje leuk in te pakken. Bestel dan je cadeautjes bij Mijn Armbandjes. Want de hele maand december pak ik alle bestellingen gratis voor jullie in. zo hoef je je cadeautjes alleen nog maar onder de kerstboom te leggen.


Reacties