Over mij

Wie is Mijn Armbandjes?


Hoi ik ben Chantal het gezicht achter Mijn armbandjes. Ik ben 21 jaar en woon samen met mijn vriend in het Groningse Wildervank . Sinds ik me kan herinneren ben ik dol op kralen. Als klein meisje maakte ik vaak armbandjes die ik dan zelf droeg. Mijn zakgeld ging op aan kralen en onderdelen. Steeds vaker kreeg ik opdrachtjes van familie en vrienden of ik iets voor hun kon maken. Chantal's sieraden was geboren. in de zomers stond ik met mijn eigen gemaakte sieraden op de jaarlijkse markten van de camping en zo kon ik weer nieuwe kralen kopen om nieuwesieraden te maken. Alleen bleef het maar bij de jaarlijkse markten en opdrachten voor familie
Na een tijdje brainstormen heb ik de knoop doorgehakt. 1 mei 2015 werd Chantal’s sieraden Mijn armbandjes. Omdat ik dol ben op armbandjes en zelf het liefst armbanden draag. Ik kocht mijn eerste slagletterset en ging daar mee oefenen om sieraden met teksten te maken. Ook ging ik experimenteren met foto’s.
Geheel onverwacht kwam ik er achter dat de nieuwe naam prefect paste bij de kant die ik op wou. Sieraden die een verhaal vertellen en in het bijzonder jouw verhaal. Foto’s van jouw kinderen of geliefde. Een woord of tekst waar jij zoveel kracht uit haalt. Zo ontstaan er sieraden die een glimlach geven als jij er naar kijkt.
Inmiddels krijg ik bestellingen uit heel Nederland. En sta ik regelmatig op markten, Waar ik de persoonlijke tekstarmbanden maak en we alle klanten helpen met het samen stellen van hun persoonlijke sieraad
Dus ben je opzoek naar leuke sieraden voor je zelf of als cadeautje. Dan ben je bij Mijn armbandjes aan het goede adres.
Wil je weten waar je mij binnenkort kan vinden kijk dan in mijn agenda
Volg mij ook op Facebook en Instagram 

Reacties